Здравейте обмислям да си купя въпросният автомобил,като държа да е бензинов,интересуват ме плюсовете и минусите на различните двигатели,като подръжка,издръжлимост,разход,опции за газ,общо взето за да мога взема правилното решение какъв с двигател да търся?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на бензинова алфа 156?
Collapse
X
-
Здравей,добре дошъл в клубаАз не бих си взел бензинова алфа,и после да и набивам пари за газ.Специялно за туинс парк говоря.Бих си взел такава,ако вече има вградена газова и не бих дал за нея повече от 2000лв,ако ще да е в най-перфектното техническо състояние.Все пак е алфа
Двигателите на туинс парк може и след 100км след покупката да сдаде багажа и да го хвърлиш в моргата,може и да го покараш някоя друга година преди това.Поне от всички коли които съм виждал по моргите най-много съм виждал 156 туинспарк
Смятам че това е показателно за качеството им.Разхода на гориво му е неоправдано висок,за това само газ му е майката.Бих те посъветвал или да си търсиш с вече вградена газова или дизел или друга марка автомобил
Да не пускаш после всеки ден тема това ми даде фира,онова ми даде фира
Бивш собственик съм на 1.8ТС на газ
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеЗдравей,добре дошъл в клубаАз не бих си взел бензинова алфа,и после да и набивам пари за газ.Специялно за туинс парк говоря.Бих си взел такава,ако вече има вградена газова и не бих дал за нея повече от 2000лв,ако ще да е в най-перфектното техническо състояние.Все пак е алфа
Двигателите на туинс парк може и след 100км след покупката да сдаде багажа и да го хвърлиш в моргата,може и да го покараш някоя друга година преди това.Поне от всички коли които съм виждал по моргите най-много съм виждал 156 туинспарк
Смятам че това е показателно за качеството им.Разхода на гориво му е неоправдано висок,за това само газ му е майката.Бих те посъветвал или да си търсиш с вече вградена газова или дизел или друга марка автомобил
Да не пускаш после всеки ден тема това ми даде фира,онова ми даде фира
Бивш собственик съм на 1.8ТС на газ
Comment
-
Еми ремъците на туинспарка се сменят на 60000км и на 3 години.По принцип на повечето коли са на между 90 и 12000км на 5 години веднъж.От много хора съм чувал че още преди да стигнат 50000км късат ремък.Даже вчера мой познат бивш собственик на 156 тс ми се оплака че на 20000км върлил ремък.Пистовите също се късат като за добър денПитай само колко струва съединитела в магазина и ще ти стане лошо
От към свещи са капризни и искат от скъпите,дензо или нхк 8 броя.Под 150-200лв едва ли ще ги намериш.Термостат оригинален от 100 лева на горе.За окачване не искам да отварям дума
И бензин под 8 извън едва ли ще паднеш
А пък градско майка плаче,балкан стене
За туй ти казах или дизел или с вече вградена газова и да няма никакви забележки,ако може и обслужена
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от stoyanski Покажи съобщениеЛеле ти уби всичко в мен,чак толкова ли да е зле положението?Дизел не ми е много на сърце та ми се иска бензинче,но пък знае ли човек.
Comment
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениеПоредната дъвкана тема. Някой да я затвори, преди да стане напечено.
Незнам, как все на вас се падат калпавите TS!
затова казах че нещата са много относителни !Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеСвещите преди да я земеш можеш да ги видиш в какво състояние са и да подбиеш следователно цената на колата.Last edited by tonov; d.m.y г., 23:34.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеЕдва ли някой продавач би се съгласил да му вадиш свещите...........Поне аз не бих,защото ако счупи някоя и част от нея остане в цилиндъра после трябва да го трепа.Идва кара,кат му хареса хареса,като не........те и без това пазарните цени на туин пийкса са мизерно ниски на къде да му сваляш повече,по добре да го предам за скрабLast edited by tonov; d.m.y г., 23:34.
Comment
-
Ще ви помоля,да не обръщаме нещата в бензин срещу дизел,не е това темата,ако може да дадете мнения относно различните бензинови двигатели засега дизел не търся,може и така да стане накрая но поне засега предпочитам бензинова да е колата,благодаря
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеДа, но предвид представените обстоятелства или ми смъкваш цената на стойност свещите или си я пазиш във век и веков, не е уникална кола, която да се купи от днес за утре, или ти сам ги вадиш за да няма проблеми, ако е студена колата няма причина да им стане каквото и да било, ти ги отвиваш за основата не са керамиката, ако керамиката се счупи ще си каже както е състоянието на свеща.. Както и да е де всеки сам си преценява, просто колегата да се ослушва и да не бърза да се хвърля ня първата срещната и да не чете прекалено много теми.Но пък колегата ако е мераклия нека я вземе
Кеф цена няма
Last edited by tonov; d.m.y г., 23:35.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment